donderdag 3 oktober 2013

Ga toch lekker zelf schrijven

Mam je kunt nog altijd gaan schrijven. Dinie waarom schrijf je geen boek. Jij kan dat zo goed schrijven, dat vertrouw ik jou toe. Liefje en dan ga jij gewoon schrijven.

Allemaal in een week wordt dat tegen me gezegd, wat is dat toch dat gepush? Laat ze lekker zelf schrijven. Ben toch zeker geen schrijfmachine die je zo maar even aanzet. Daar komt wel even meer bij kijken. Wat dacht je van inspiratie? Of een verhaallijn.

Nog zoveel te doen

Ben momenteel mevrouw chaos zelf, maak me zorgen over de toekomst, zit tegelijkertijd  vol plannen die nog gerealiseerd moeten worden. Ben immers nog maar 51 dus er staan nog 17 arbeidzame jaren voor de deur. Zou graag weer wat maatschappelijks doen als vrijwilliger. De compostella route lopen staat op het verlanglijstje en de boerderij moet ook maar eens wat professioneler op de rit worden gezet. O ja en dan hebben we nog ons boekingskantoor waar we onze boterham vandaan halen, zodat we in onze kookstudio en eetcafe kunnen werken. Dan zijn er nog minimaal 10 nieuwe workshop ideeën, die wachten om uitgewerkt te gaan worden.

Schrijf lekker zelf

Ga gewoon zelf schrijven allemaal. 'k heb nog niet eens tijd om een boek te lezen, want je moet toch je email, Facebook en linkedin ook nog bijhouden. Dan heb je ook nog je kinderen, man en vrienden, moeders wacht ook op een bezoekje. Volgende week is er weer een beurs en de lidmaatschappen van KHN MKB en het kookstudiogilde en zelfs  Slowfood vragen ook om aandacht. Zal toch ook weer eens m'n wijnproeverijen moeten gaan bijhouden.


Schrijven pffff. Ben alweer uitgeschreven, oh nee morgen echt twee verzoeken schrijven en teksten voor op de website en ook nog een nieuwsbrief. Bovendien moet er nodig een ander wijnbord worden geschreven.

Schrijven? Ben toch zeker nog niet bejaard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten