vrijdag 15 februari 2013

Twinstar doet aan Valentijn

Valentijn is de dag van de liefde. Een dag waar dit wordt bekent of bezegeld met een gebaar.


Gisterenochtend haalde we flonkerende brandschone vaat uit de grote buik van Twinstar.
De dag daarvoor was de monteur van Rhima weer langs geweest, hij bestudeerde met een wijs gezicht en wist: Eureka! De zeeptoevoer is verkeerd om aangesloten. Na nog wat metingen en afstellingen werd een test was gedaan het zag er goed uit. Maar voor ons was het met te vroeg juichen even gedaan. Zie onze vorige blog


Daarom was onze vreugde gisteren dan ook een oprechte reactie op dit liefdevolle teken van Twinstar. Een overtuigend bewijs dat het allemaal goed komt met ons staaltje van afwas innovatie.

We kunnen starten met het schrijven van een gebruikers handleiding voor onze medewerkers. Binnenkort komen er nog wat extra rekken voor glazen en kopjes en dan is het alleen nog maar spannend of de capaciteit voldoende is bij echt grote piek vaatwas momenten.

Innoveren, kun je niet leren maar moet je gewoon doen.


Rhima en wij zijn dit experiment van de plaatsing van deze machine aangegaan. Zij en geen enkele horeca collega kon ons iets vertellen. Immers als je innovatief wilt zijn heb je geen vergelijk. Het enige motto is dan samen: onderzoeken, testen, uitproberen. Het geloof in een concept, boerenverstand en doorzettingsvermogen zijn de ingrediënten die bepalen dat iets succesvol wordt. Als het later dan toch niet lukt kun je jezelf nooit verwijten dat je het niet hebt geprobeerd.

Nog een maandje uittesten en dan hopen we champagne te mogen drinken met Mike en zijn collega's op een succesvol concept.
Aan het eind van het kwartaal zullen we constateren dat de kosten voor het schoonmaak personeel zijn gedaald. Gelukkig hebben we voor onze vaste afwasdame ook ander en leuker werk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten